Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vi somnar hoppas vi bli fler

Glöm inte att njuta
Av dig själv som jag gör
När jag lyssnar på dina hjärtslag
Dina andetag saktar in när du slappnar av




Fri vers av Horace
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-18 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace