Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Förbjuden njutning

Jag kommer till dig älskade Jacob,
kysser dig och säger: -Kom!
Jag tar dig till rehab-bassängen på US.
Smiter med dig in i herrarnas, bara vi var där.
Du tvålar in mig och jag dig medan vi hör män komma.
Du tar vår enda handduk om höfterna och går.
Naken går jag efter dig och vi ser roat hur alla glor på mig och får stånd.
Du smeker på mig min svarta bikini och vi går i bassängen och simmar.
Jag dyker plötsligt ner och tar av våra byxor.
Sätter din rumpa mot öppningen till bubbelröret i ena hörnet av bassängen
så bubblorna smeker ditt anus medan jag bestiger dig.
Det är vansinnigt skönt för oss båda, vi kommer...
och får anstränga oss för att inget visa för de övriga i bassängen.
Men ingen i badet märker något...

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-16 03:24



Bookmark and Share


    Björka
härligt...
2021-12-16

  ULJO
Erotisk poesi. Fint.
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg