Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppa mig ord

Droppa mig tårar

droppa mig blod

droppa mig känslor

droppa mig ont




Fri vers (Fri form) av BaaBiiBoo
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-16 09:12



Bookmark and Share


  cilax VIP
hmm....
fin
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

BaaBiiBoo