Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En eftermiddag på Söder

Helt obemärkt höll hon hennes kalla fötter mot sitt knä
trädde på skorna med ett extra tjockt lager ull
det var bra så
utanför stadens vrål
och gatans lager med smuts
hon var trygg så
när hon samgick med sin tro
att det här var meningen
att helt obemärkt strö glitter i dunkla ögon
som hennes tex

jämlika




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-16 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP