Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums plan

Jag kan höra att hjärtat går sönder 
Känna det svarta hålet där inuti 
Jag ser tårarna som ständigt rinner 
Kan känna besvikelsen i andetagen
Saknaden som sveper sig runtom 
Känslan att inget kan rädda situationen 
Att allt är förlorat och inget vunnet 
Förståelsen för att felet är ingens 
Smärtan att inte få tillbaka det som ges
Det som ögat ännu inte kan se
Eller som hjärtat inte kan känna nu
Visdomen att se ur ett större perspektiv 
Hoppet om universums framtida plan





Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-16 23:56



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack för feedback :)
2021-12-17

  Monica Lindgren
Det står bra till med tekniken, lär vara sämre med etiken. Om vi människor fortsätter leva som vi gör nu ser det mörkt ut för jorden. Berörande text.
2021-12-17

    Björka
tänkvärt...
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan