Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubriken synlighet

 

Vill 

struktur och ordning 

 

unikt spännande och 

elegant, somna innan 22.30

 

skjuter ofta upp ideal till morgon 

dag kompromissar med trötthet

skriver om misslyckanden 

 

på tider då jag kunnat vända 

det till dess motsats 

 

är ännu eggen, tidsoptimisten, 

 

living on the edge. Jag artikulerar 

och kommer oftast precis 

igenom. Lyckas i andras ögon. 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-17 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP