Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagsmagi 18


Tankarna skapar magi

 

 

 ***

Tankar och ord som väcker upp oss inuti

lyser upp slumrande sinnen,

Upptäckten av nya världar i verklighet och fantasi

skapar fler magiska minnen.

 

I eufori

flyger Själen fri,

att njuta sitt otium

i eveghetens evangelium.

***

 

 

@EFM

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-17 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP