Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot min dröm



Vad jag vill
klarhet i vad jag vill
Vill jag göra det som krävs
för att uppnå det jag vill?

Vill jag vila på mina lagrar
Bida min tid
Avvakta och se
eller jobba på och be

om klarhet för visionen.
Vad är det nu jag vill?
Vill jag verkligen det
eller har jag en plan B?

Att jag tydligt ser
visionen
Jobbar för det
bit för bit

Accepterar min dröm
tar den till mitt hjärta
Låter varje dag
bli ett steg

Mot min dröm








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-17 08:54



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Åh va fin!
Jag sparar den.
2021-12-17

    Björka
kämpa!
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP