Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimfrosten

Dansar lätt

Kallt gnistrande

från träd till träd

Rimfrosten fryser dina tankar

Se ned på dig

Formar vackra skulpturer

Får känna glädje

Närmar sig julets inträde

Fåglarna gömmer sig

Bakom rimfrostens stam

Flyger av och till fram

Tar av fröet

Sparar

Till snöklädda grenar

Överlevnaden stor

Domherren  visar sig

Högt i trädet med sin röda kostym

Rimfrosten

Ger besked

Vinterkylan har gjort sitt inträde igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-17 10:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2021-12-18

  alicja lappalainen VIP
en gnistrande bild av vintern
2021-12-17

  SatansSon VIP
6 plusgrader här i ängelsberg i möra. men till julveckan är satan åter i form av iskyla.
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP