Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtid

Ljuslysaren lyser din väg
fram över fälten
fält som är grå
nedsmetade
och fullständigt intetsägande
i all sin vida ängslighet

Vardagstid fräter långsamt
din själ
skapar en entonig sång
i ditt huvud
som vägrar
upphöra

Fältens gråhet
den entoniga sången
gör dig galen
slutet närmar sig
men fältens sjungna gråhet
vägrar släppa greppet om dig




Fri vers av Jerska
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-17 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska