Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångrar inte - älskar

gå på en promenad med min man
och senare med en väninna
häpna över fågelsträcken
beundra gatornas ljusslingor

"Lyckliga gatan"
finns inte mer
motorvägens brus hörs
runt omkring vårt kvarter

tiden är nu
i ögonblicket
vi förlänger

minst 70% av mitt liv har gått -
inte för att jag klagar
varje dag
är en gåva

ungdoms kraft
är inte kvar
men min humor
har växt till sig

ung och svartklädd
med svart kajal runt ögonen
hade jag långt till skratt
så inte idag

"Je t´aime"

"Je ne regrette rien"















Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-17 20:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja bara kärleken återstår och ångern är begravd, det är livet som det ska vara helst för oss alla! Du lyser hoppfullhet och bringar kraft till läsarjaget!
2021-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text av en kvinna som njuter av livet och känner glädje och tacksamhet av varje ny dag.
2021-12-20

  Kungskobran VIP
Ni le bien qu'on m'a fait
Ni le mal…
2021-12-18

  Bengt H VIP
Vi älskar dig också! Ser fram emot att bli gammal.
2021-12-18

    Lena Staaf VIP
Det är en konst att blicka bakåt utan ånger, med ett milt överseende, och att med tacksamhet fånga de goda ögonblick som glimtar till i nuet.
2021-12-18

  ULJO
Mycket kärlek ryms i dina ord.
2021-12-18

  kerstin skriver VIP
Lust och liv <3
2021-12-18

  AiA Maria den fria


Ljuva toner
sprider du i mitt hjärta
ja hela jag ler



Tack!

<3<3<3
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP