Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


samma saknad

 

Tala mitt språk. Sjung mina färger. Forma leran jag lagt vid dina fötter. Lägg dig sedan bredvid och rör mig. Ignorera mina tankar, låt mina känslor svepa förbi och blunda för min kropp. Jag är inte där.  

Ser du hur fåglarna flyger högt i kväll. Cirklar. Jag tror det blir regn. Älskade, hör du vinden. Jag tror det blir regn i natt. Känner du hettan från min kind. Den jag lutar mot din handflata. Jag tror det blir regn i natt.  

Jag letar transen. Försöker krampaktigt fånga dansen. Vrider mig i våta lakan. Skruvar ner volymen, men låter det aldrig tystna helt. Kanske gör det mig galen. Eller så är det det som håller mig vid liv. 

Är du kvar när jag kommer tillbaka. Längtar du som jag.  




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-18 00:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag vet vad regnet kan göra med oss människor...förutom att bli våta. Eller det är just det vi blir...om vi tillåter oss...bli våta rätt igenom och hoppas att det ska tvätta fram våra konturer...Det här är så mångtydigt och friskt.
2021-12-18
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP