Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåvågen

svartklandret
klibbar fast
inbillat eller sant
ger luftvägarna granatröd åtstramning
förkvävning

låter blåvågen
svepa in
dyningarna slätar ut
finfördelar allt det röda
upplösning




Fri vers av Inez L
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-19 13:33



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Väldigt fint skrivet! Och visst klibbar klander fast!
2021-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill hellre att en röd våg sveper bort det blå (m), men det är ju en smaksak.

Snyggt skrivet i alla fall!
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L