Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRULLkalendern Lucka 18

 

 

 

sitter bland tusen kubik toalettrullar

 

mitt i ett varuhus folkrika rulltrappor

 

körs stora kundvagnar av små trafikdrullar

 

hörs julen skramla, ej mamm-mynt och papp-pengar

 

bara mobiler vars hemtama skräckthriller

 

sparar på jordbornas önskan likt luftlappar

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-18 12:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
En julrusch med dov ton. Mycket kreativ, som vanligt. Du är en mästare på att skapa med ord.
2021-12-22

    Lena Söderkvist VIP
jul-usch-ruschen. mycket liv och rörelse
2021-12-18

  Nanna X
Åh så njutbara ordlekar, roligt att läsa!
2021-12-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP