Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rop i skogen

Går på en slingrande stig

Följer tätt skog

Ett rop hörs plötsligt

Hjälp finna tillbaka

I livets  snåriga skog

Ångesten svarar

Här finns ingen  hjälp att få

Hjärtat slår hårt oregelbundet

Känns som en sten

Ska falla ut

Ropet fortsätter  maktlösheten

Ta grepp om situationen

Följer stigen bort

Ropet blir svagare och svagare

Ser en dunge öppna sig

Tro på situationen

Växer sig starkare

Det finns ett hopp

Förändrar slippa

Jaga  bort hela tiden

Landar i tryggheten igen

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-18 21:21



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN DRAMATISK METAFOR
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP