Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den som vill se mig sjunga: https://youtu.be/kMz11yqz-tY


Fjärde advent

Vers 1
Jag tänder ett ljus i den fjärde advent
för tiden som kommer och allt som har hänt
det samlas i lågan i tre hjärtans slag
visst är det väl härligt att leva idag

Men ute så
är världen grå
ändå ändå ändå

Vers 2
Då tänder jag andra och tredje talgdank
för den som är rik och för den som är pank
det fladdrar så fint för var låga på jord
de har kommit hit ja till mitt julebord

så himlen blå
ska nog uppstå
ändå ändå ändå

[Gitarrsolo :-)]

Vers 3
Och mitt fjärde ljus blir en låga i skyn
som leder hem vandrar'n till älskade byn
och där ska hon fira sin eviga jul
och äta sig mätt och ha jättekul




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bengt H VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-19 06:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint och djupt berörande i ord, röst och ackompanjemang ... Så fint! Bokmärker genast!moch blir favorit!
2021-12-21

  SatansSon VIP
du sjunger bra. bra sångröst.
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP