Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


911.Yesterday...

...I was clever...!...?...

virke
impregnerat

#under tryck#

väldigt tungt

===
...likaså...
hårtankar
===
skydda DEM
EGEN HAND

tillåter inte
att klippa bort

*själva roten*...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-19 08:12



Bookmark and Share


  petter rost
Nej det går aldrig!0
2021-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP