Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku19dec21

Midvintertid - och

gåsfylkingen flög rakt in

i morgonsolen.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-19 08:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kort, vis och snärtig text. Snart nog viker sig mörkret för solståndet, aaah bara dagar kvar nu, sedan v änder det.
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP