Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar

Vi speglar dem vi vill nå
för att vinna deras gunst.
Men går då inte något förlorat?
Glömmer vi inte vad vi ville?




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-12-19 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP