Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOS


Save
Our
Souls

Jesus
the light of the world
Enlighten
every heart

Inside
and
out




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-19 14:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vacker bön om att alla skall kunna uppleva ljuset i sina hjärtan.
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP