Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Venting Varning: Ansenlig mängd svärord


Sluta låtsas (när du hatar mig)

Helveted jävla piss ibland
Nen ivland är setveätt nice

Kukinallen äckelblg

Horihiran sjukjävka hög
Pisdochvajs oxh

SkziT På dIG
För fan
Var arg nåbfånf

Istället för stt låtsas älska





Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-19 15:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hmmm.. rolig.
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace