Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö





En by i snö, det lyser inifrån husen - någonstans mellan minne och fantasi. Snöflingorna som faller långsamt bär världen i sig. Något otroligt avlägset gör sig påmint just innan sömnen tar vid. Klarvaken är natten som skriver sagan. Man hör inte ens människorna när de vandrar igenom varandra.




Fri vers av Knark VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-12-19 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP