Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göm dig inte (revisited)

jag vet inte vem
du skyddar
från vem

min längtan
till dig
är som längtan
hem

rymden
är min allra närmsta
vän

du ockuperar
mina tankar
än

göm dig inte




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-20 00:04



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Väldigt fin!
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP