Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Över hustaken

 

Ljuset äger himlen

över hustaken oranga färger

tegel som badar i eld

molnen som vingar

uppe över solens strålar

violett sträcker sig allt

kastar kaskader ut i rymden




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2021-12-20 09:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ypperligt!
2021-12-25

  AiA Maria den fria


Ljusrikt
Vackert

Tack!
2021-12-20

  Feliaxel VIP
Vackert
2021-12-20

  Niliboy
Det var en mycket vacker bild å dikt!
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP