Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

tårarna följs av skratt
på begravningskaffet
det kan gå så fort




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-20 10:02



Bookmark and Share


  Nanna X
Jo ibland så. Hoppfull text.
2021-12-21

  lodjuret/seglare VIP
Tå rar kan vara underbar, den kan i glans skina i alla sina dar... liksom texten som sådan, stoppas kan i hemliga lådan, eller bara vara här till beskådan...
2021-12-21

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, det är märkligt.
Det är väl all spänning
som släpper.
Bra iakttagelse.
2021-12-20

    Lena Söderkvist VIP
Sant. Vad man kan glömma sig, men det är mänskligt. Livet MÅSTE gå vidare.
2021-12-20

  Annie b'larsson VIP
Ja..det där med döden och livet..jobbigt!
2021-12-20

  Fredrik P. VIP
Mycket fin, stor igenkänning!
God Jul!
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP