Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021.12.20 måndag


Verkligheten

Liv, mitt kära hopp
kränger av mig bitterheten
och klär av min glädje naken
inför tårarnas sorg.

Nu dansar sanningen omkring
till rytmerna av Bob Marleys ångest
och bekymmerslöshet.
Alltid bönhörd.

Här är vägen till lejontronen.
Den fruktade sekunden till att förloras
förblir innanför grinden
till hagen.

Räddad

igen.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-20 15:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En stark levnadstecknad prosadikt!
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP