Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen den dalar, men hoppet uppgår

Uti vår hage
Där vissnar vår värld
Jag viskar dig
Behöver du något, så träffas vi där

Och du
Kom som du är

Kom
Du hjärtans fröjd




Bunden vers av Max Ludvig
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-20 16:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snart är det vår!
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig