Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mirna

Extremt vanligt här
Allt är normalt
Civiliserad och samlad stämning
Saknar dig
Dricker dyrt vin
Vill röka
Ingen röker
Kom




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-20 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan