Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bli svartsjuk som konsekvens av att försöka göra någon annan svartsjuk


Livet för dummies 64


hej kan du hjälpa att falla för kriget
mot svartsjukans presentation
kom ge mig lögner
för nära fördärvet
du kommer ta mig ifrån
byn säg du hör mig
ditt avstånd berör mig
jag sömnvandrar i ditt försvar
men vill du dela nåt som förstör mig
möt mig i min melodi

sjung ditt as
sjung tillbax




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-20 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd