Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMÖJLIG

Jag trodde 
den var
omöjlig

Du sade
det finns ingen
omöjlig

KÄRLEK




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-20 18:37



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Så fint sagt av du:et!
2021-12-21

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2021-12-20

  ULJO
Så sant
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP