Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fraktaler

Varje liv, varje död
Varje ljus och dunkel
Varje nöd, varje lust
Utgör essensens väsen
Var och en
Lika viktiga komponenter
Till universums
Eviga
Fraktaler




Bunden vers av Max Ludvig
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-21 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig