Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fix idé

jag fixar med en idé
mitt huvud bubblar och fräser
si eller så?
nu eller sen?
ja eller nej?
det är svaren jag vill ha
som kan döda
min idé




Fri vers av Jerska
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-21 10:24



Bookmark and Share


  Annica Kaufeldt VIP
Precis så känns det. Ömtåligt. Den kreativa idéns födelse är lätt att störa.
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Jerska