Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Emotionellt magplask. Av Judas Ekholm.


Kommentar under en text (2403) bara ord




En veritabel bedragare
är i vilket fall ärlig nog
att 'vara sig själv närmast',
om än bidragen
sällan duggar tätt där...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-18 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP