Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrklockan

Ringer på

Fryser

Väntar utanför

Du öppnar

Vill komma in

Värma kalla händer

Vänder ansiktet mot dig

Du ser på mig

Nu är vi här

För varann igen

Släpper inte taget

Kärleken 

Värmer

 Mer och mer 

Tilsammans

i julens fredfulla dagar

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-21 12:08



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DE ORDEN VÄRMER MIN SJÄL
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP