Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten

Ser på dig

Med stora uttrycksfulla ögon

Följer dig

Alltid där du går

Tar alla kloka beslut

I din närvaro

 Vet alltid tiden före dig

Spinner gott

På din kudde

Er din trofasta vän

Är alltid vid din sida

Går  i dina fotspår




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-21 12:13



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
" Går i dina fotspår " Kram goda skrivarvän!
Monika
2021-12-22

  alicja lappalainen VIP
”Ju mer jag lär känna människor, desto bättre tycker jag om djur"
Mark Twain
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP