Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutande funderingar kring Facebook Del tre

Dessvärre glömde/förträngde jag helt det kvinnliga perspektivet och Mark Z.s kvinnliga vapendragare är sheril stenberg initialerna blir i alla fall, det är jag säker på ss. INTE schutzstaffel nåväl om M:Z är grundaren av bolaget och visionären är Sheril en också hårt arbetande och framförallt en lojal, duktig och begåvad hen. vars karaktäristiska är att vara oerhört väl förberedd inför de utfrågningar hon måste ta ansvar för. DET som jag slogs av är att Fb har ett så stort konto för att avlöna lobbyister dessutom att aktiviteten på Fb följs så noggrant hur länge folk använder sin tid att vara på Fb jag är övertygad om att hade det varit en statlig verksamhet skulle det snart höjas röster ang demokratiproblem men det är som att då det är en privat verksamhet är det kritiska tänkandet delvis satt ur spel. FOLK börjar inte snacka om att storebror ser dig. även om FB samlar på sig en ofantlig mängd data av säkerligen hög kvalitet men två av de stora frågorna förblir varför och till vad skall de användas så mycket kunnande om varann behövs väl inte för att vi skall yta kakrecept med varandra. och till sist en liten historia för att avrunda det hela.
Det skulle bli begravning av en aktiv användare av Fb. Prästen tittade ut över en tom kyrka och han utbrast. - Och du som hade tusen vänner på Facebook. Så kan det gå när pseudolivet får ta över i allt för stor utsträckning.

Slut

Ps kryptovalutan skall tydligen byta namn till Diem Ds




Övriga genrer (Essä/Recension) av Sören Turesson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-21 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP