Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nakna mänsklighet

Floden sköljer bort
Den slätar ut och accepterar
Men tar oss också längre än planerat
Vi håller andan och kämpar emot
Hur länge ska vi kämpa emot?

Jag vill utforska hela spektrat
Av vad det innebär att vara jag
Inte förtränga, trycka undan
Inte gömma, förneka eller glömma

Låt mig följa med den här strömmen
Låt mig uppleva min nakna mänsklighet
Det finns ingenting att dölja eller dömma
Ingenting att skämmas över

Jag ska andas fritt och tveklöst
Skratta från längst ner i magen
Vara ful och fel och med all rätt
Även vara det finaste någon sett




Fri vers av Frankskaktus
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-21 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frankskaktus
Frankskaktus