Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

När jag var liten grabb
så ung som jag var
så älska' jag min far
vi hade aldrig gnabb

Men tiden den är snabb
och stannar aldrig kvar
så när jag blev en karl
var det slut på vårat flabb

Nu vill jag gå tillbaka
till tiden som förflöt
när jag honom bejaka

Min kind har nu blitt blöt
av det som bittert smaka
av den som jag försköt




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-21 20:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det kommer o går här i livet!
Vissa Fäder bryr sig bara
bara om sitt eget ego!
Andra ger verkligen
Av sin tid o bryr
sig om sina
Barn.Bra om
man kan
mötas!
;)

2021-12-25

  Solstrale VIP
Ja minnen och erfarenheter som förändras med tiden, kan få smaken att förändras, bittert eller sött beroende på vart livet förde...
2021-12-25

  SatansSon VIP
jag vet att min egen farsa kommer till himmelriket fastän han var en skitstövel.
2021-12-23

  Blomma-Stjärna VIP
En sonett som belyser en ung persons kamp för sin rätt att "dö för sina egna synder" . Om auktoriteten hos en av föräldrarna känns för stark måste man ändå gå sin egen väg - det kan upplevas som att förskjuta den man djupast inne älskar! Liv och kärlek och frihet - inte är det okomplicerat inte...
Bra dikt!
2021-12-21

  alicja lappalainen VIP
kärleksfulla ord
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP