Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnade ett öppet sår.

Jag minns din röst
Dina ord, din tröst.
Jag minns dem som igår.
Jag minns din hand
som låg i min
dina sista ord "jag går"
Du lämnade ett öppet sår
Som läkte efter hand.
Men åter kommer fram en tår
och längtan den består
Men ängel som i himlen bor.
Vi säger ej farväl.
Vi möts igen så småningom
Om drömmen vill mig väl.
God Jul och vila i frid.





Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-21 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover