Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöhjärta

Ett hjärta gjort av renaste snö

Det håller jag i min utsträckta hand

Sänder det till alla mina vänner

Som tack för att ni finns i mitt liv 

 

Ett hjärta av renaste snö

Det står för julefridens stillhet 

Jag vill ska råda hos er denna helg

Ty det är ni som gör mitt liv helt

 

Så med ett hjärta I renaste snö 

Vill jag önska er en underbar jul

Full av all den glädje och värme 

Er vänskap skänker till mig 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-23 07:55



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tack detsamma till dig. Så vacker skrivet
2021-12-23

  Nanna X
Åh, den var verkligen fin! Tänk att ett hjärta av snö kan värma så...
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP