Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu!

Frihet är aldrig något vi får. Den tar vi!
Först befriar vi vårt inre. Sedan våra liv.
Så börja befria dig själv.
Nu!




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-12-22 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP