Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på din plats

Du har ersatts av tomhet

10 veckor

det är bara jag som räknar

ett litet vitt hår i soffan när jag städar

och hjärtat stannar

nu håller dammtrasan andan


jag bär pläden i mina sorgliga händer

där, på din plats sitter ingen annan

det tillåter inte jag




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-22 09:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starka ord som förmedlar stor saknad.
2022-03-18

  Honungsgrävling
Väldigt starka rader om hur man påverkas så stort av något så litet. Att någon som inte är där syns starkare än en strålkastare.
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn