Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


TILL EN SORGSEN VÄN

En dag med ljus,
i mörkret,
jag önskar,
Du kunde få.
Når åter Du kan skåda
en himmel,
klar och blå.
När hoppet återkommer,
som solens morgonglöd,
och skingrar dystra tankar
på ångest, sorg och död.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-22 09:30



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vacker dikt!
2021-12-24

    Sefarge VIP
Skönt att nån tänker och bryr sig då!
De flesta vänder sig bort ifrån
den som råkar bära sorg
i sin mantel?
;)

2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl