Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att några aldrig återvände


Det regnar toner
i mitt uppsamlingskärl

Musiken tar plats
där erinran förtätas

legender i trumf
nedför sluttningarna

hjältemod stryker
klangens korridorer

håller kvar
sammansmälter
känslan av dem

som gav sig iväg
men aldrig återvände




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-22 10:58



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Berörande! Fint skaldat!
2021-12-27

  Malin Tyberg VIP
Just så, i musiken kan känslan av de som gått stanna kvar.
2021-12-26

  Susen VIP
Är en fin orkester i himmelen. Fint skildrat
2021-12-23

  Solstrale VIP
Berörande och väldigt djupt och vackert!
2021-12-22

  Elinor Sörensson VIP
Genom minnestoner kan de älskade saknade, som gått dithän varifrån man inte återvänder, komma så nära. Som om de ännu finns här hos oss.

Fint skrivet om saknad.
2021-12-22

  Annie b'larsson VIP
Så fint. jag ryser!
2021-12-22

    Lena Staaf VIP
En sorgedikt över dem som inte återvände. Här får musiken både spela roll av att illustrera hjältemodet men även sorgen.
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP