Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd


Snökristallens gnista
Evigheten i ett ögonblick

Blick genom tidsåldrar
Orubbligt tidlös

Den minste
Störst

I det stora
Det lilla

Kärlek orubblig
Osynligt synlig

Det snöar
igen




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-22 12:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag läser flera gånger. En text med existentiell ton och snygg vändning i slutet.
2022-04-28

  Kajan VIP
Här ryms så oerhört mycket, en text som passar ytterst väl i den tid som är.
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP