Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dreams from beneath

See,
a fire is born
deep from the sea
of darkness
it rises,
and gleams.
From infinite night,
in flickering light,
it watches itself
come alive,
fade away.
Some say it's human,
I dare not say.
From where I stand,
light is faint,
as are dreams,
dreams from beneath.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-12-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP