Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot horisonten

förtrollas
av minnet
hågkomsten omgestaltas lugnt
till sannare, objektiva, svekfulla
horisontminnen

hänrycks
i nostalgihavet
vågorna byter dämpande riktning
med livet framför sig
horisontgryningen




Fri vers av Inez L
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-23 11:29



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Så fint du gestaltar minnets mekanik. "horisontgryning" är ett vackert ord!
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L