Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna drömmar

Vad har hänt,
har ni alla
vandrat in
i sömn,
strandat i
en drömlös dröm
eller är det jag
som stannat kvar
i 1996
bland alla
satanssånger,
y-kalsonger
stink av sprit,
betongbalkonger
med ögon fästa fixt
och sömlöst, resolut
på framtidsdrömmar,
strida, nakna,
vilda strömmar,
vakna drömmar
utan slut




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-23 12:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad har egentligen hänt dessa 25 år,
vi har i alla fall blivit 25 år äldre
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP