Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knip käft

Håll igen foder luckan
Stäng glapp hålet
Täpp till kakhålet
Dra igen truten
Håll mun
Var tyst

Bevara jule friden




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-23 12:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hm jag skrattade det kom så från hjärtat. Nog kommer det tillfällen då de flesta av oss tänker så.
2021-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Om det där var riktat mot mig så har du inget för det.
Jag kommer ALDRIG att vara tyst eller sluta skriva.
Du har ingen rätt att ge mig order.
2021-12-23

    ej medlem längre
:-) Bra uppmaning !

Får man skratta ?
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t