Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på någon speciell

Som sovande barn
ligger grässtrået
under det vita
snötäcket i kväll

Väntar otåligt på
att bli väckt av
någon speciell




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-12-23 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP